Termeni și condiții de utilizare

Bine ati venit in magazinul online Bubble Bums!

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare.

Site-ul bubblebums.ro, denumit in continuare “site” este administrat de catre Bubble Bums SRL, denumita in continuare “Societate”, cu sediul in Targoviste, Bd. Luceafarului, bloc 43, Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/1621/2018 CUI: 40260026.

Folosirea site-ul www.bubblebums.ro  presupune citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate. Serviciile de pe site sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.

 

1. Acceptarea termenilor
Societatea isi furnizeaza Serviciul (conform definitiei de mai jos) catre dumneavoastra in conditiile acestui acord privind conditiile de furnizare a serviciului. Societatea poate actualiza periodic prezentul document fara notificare prealabila, orice modificare producand efecte incepand cu momentul postarii pe acest site. Accesand pagina de “Termeni si conditii” puteti consulta oricand varianta actualizata.

Continuarea utilizarii serviciului semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a conditiilor de furnizare a serviciului, asa cum sunt acestea publicate pe site si atesta faptul ca aveti varsta legala pentru a va putea constitui parte intr-un contract cu caracter obligatoriu.

 

2. Descrierea Serviciului
"Serviciul" include site-ul, produsele comercializate pe site si toate datele, textele, imaginile, sunetele, secventele video, elementele de continut, programele sau produsele software puse la dispozitie prin intermediul site-ului (elemente denumite in continuare “Continut”) Toate caracteristicile noi care se adauga la Serviciu sau care accentueaza valoarea acestuia sunt de asemenea supuse prevederilor prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului.


3. Permisiunea de utilizare a Serviciului
Continutul site-ului www.bubblebums.ro  este proprietatea Bubble Bums SRL. Puteti accesa Serviciul si continutul numai pentru uz personal pentru informare despre produsele comercializate si pentru cumpararea lor. Societatea ofera acces la Serviciu si Continut tuturor utilizatorilor, cu conditia sa respectati toate prevederile prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului. Prin utilizarea sau accesarea acestui Serviciu, sunteti de acord sa respectati prevederile legale privind drepturile de autor, marci comerciale, marci de serviciu si toate celelalte legi aplicabile care protejeaza Serviciul. Sunteti de acord sa nu descarcati, copiati, distribuiti, transmiteti, prezentati in public, interpretati in public, modificati, inchiriati, vindeti si sa nu creati opere derivate ale codului sau segmentelor de cod ale Serviciului, incluzand fara a se limita la: text, fotografii, imagini distinctive – logo, secvente video, functionalitatile tehnice si elementele grafice ale acestuia.

Acceptati faptul ca Societatea, dupa propria sa alegere si in orice moment, poate intrerupe furnizarea oricarei parti a Serviciului, fara notificare.


4. Conduita utilizatorului
Prin utilizarea Serviciului, sunteti de acord sa nu incalcati nici una dintre legile in vigoare, drepturile altor persoane sau mecanismele operationale ale Serviciului. Exemple de asemenea comportamente interzise includ, dar nu se limiteaza la:
a. Utilizarea Serviciului pentru a promova, desfasura sau contribui la activitati frauduloase, obscene, pornografice si/sau ilegale, inclusiv intruchiparea in scopuri inselatoare sau activitati care implica exploatarea copiilor; 
b. Utilizarea Serviciului pentru incalcarea drepturilor oricarei persoane la confidentialitate (de exemplu distribuirea de solicitari comerciale nedorite), pentru a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra marcilor comerciale), pentru hartuirea sau defaimarea altor persoane, sau pentru a promova ura fata de orice grup de persoane;
c. Distrugerea, sustragerea sau opunerea la oricare dintre componentele Serviciului; falsificarea sau modificarea oricaror date procesate sau distribuite de catre Serviciu; utilizarea unui proces automatizat pentru a exercita asupra Serviciului o cerere mai mare decat cea pe care o poate genera o singura persoana;
d. Schimbarea, modificarea sau impiedicarea sau compromiterea in orice alt mod orice continut, programe, publicitate, servicii si/sau caracteristici incluse in sau prin intermediul Serviciului, inclusiv, dar fara a se limita la furnizarea de catre Serviciu a materialelor publicitare si/sau a continutului, precum si la functionalitatea de afisare;

5. ID utilizator

Unele functii ale acestui Serviciu pot impune inregistrarea prin selectarea unui identificator de utilizator ("ID utilizator") si a unei parole unice, precum si prin furnizarea anumitor informatii personale. Daca selectati un ID utilizator pe care Societatea, prin propria sa libertate de decizie, il considera ofensator sau inadecvat, Societatea are dreptul de a suspenda sau sterge contul dumneavoastra.

Sunteti de acord:

·         sa pastrati confidentialitatea parolei dumneavoastra si sa accesati sistemul folosind numai ID-ul de utilizator si parola dumneavoastra

·         sa va parasiti contul la sfarsitul fiecarei sesiuni de pe Site

·         sa anuntati imediat Societatea cu privire la orice utilizare neautorizata a ID-ului de utilizator si a parolei dumneavoastra. Sunteti in totalitate responsabil de toate activitatile care se desfasoara sub ID-ul dumneavoastra de utilizator. Societatea nu va fi responsabila de nicio pierdere sau paguba rezultata prin utilizarea necorespunzatoare a parolei dumneavoastra sau a nerespectarii prevederilor prezentei Sectiuni.

·         sa oferiti societatii CNP-ul si/sau Serie/Nr. CI pentru emiterea documentelor fiscale conform Cod Fiscal. Aceste date (CNP-ul si/sau Serie/Nr. CI), vor fi folosite de Societate exclusiv pentru emiterea documentelor fiscale (Factura, Chitanta).

Sunteti de acord ca Societatea, prin exercitarea libertatii proprii de decizie si fara notificare sau raspundere fata de dumneavoastra sau de orice tert, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastra de utilizator, respectiv sterge sau indeparta din Serviciu orice Continut asociat cu ID-ul dumneavoastra de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminari se numara, fara a se limita la, perioade extinse de inactivitate sau de incalcare a literei sau spiritului acestor Termeni de Furnizare a Serviciului.


6. Contributii la Continut sau la Serviciu
Societatea nu revendica proprietatea asupra nici unui Continut pe care-l trimiteti Serviciului ("Contributie"); totusi, Societatea are dreptul de a elimina orice Contributie care incalca prezentii Termeni de Furnizare a Serviciului sau care este ofensatoare intr-un alt mod, conform unei determinari unic realizate de Societate, prin exercitarea libertatii proprii de decizie. Prin trimiterea de Continut in vederea includerii in Serviciu, indicati si garantati ca dispuneti de toate permisiunile necesare pentru a acorda licenta care urmeaza catre Societate

Prin aceasta, acordati Societatii Bubble Bums SRL si succesorilor sai o licenta globala, non-exclusiva, fara plata de redevente, transferabila si sublicentiabila de a utiliza, copia, distribui, transmite, pregati opere derivate din, prezenta in public, interpreta in public aceasta Contributie pe, prin intermediul sau in conexiune cu serviciul, in orice formate media si prin orice canale media, inclusiv, dar fara a se limita la, pentru promovarea si redistribuirea unei parti a serviciului (si a operelor sale derivate). Aceasta licenta acordata de dumneavoastra inceteaza atunci cand dumneavoastra sau Bubble Bums elimina Contributia dumneavoastra din Serviciu. Intelegeti ca Contributia dumneavoastra poate fi transmisa prin diferite retele si modificata astfel incat sa se conformeze si sa se adapteze la cerintele tehnice.

Orice material, informatie sau idee pe care o transmiteti catre Bubble Bums, prin orice mijloc, poate fi diseminata sau utilizata de catre Bubble Bums sau de catre partenerii acestuia fara compensatii sau raspundere fata de dumneavoastra, indiferent de scop, inclusiv, dar fara a se limita la dezvoltarea, producerea si comercializarea produselor. Totusi, aceasta prevedere nu se aplica informatiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidentialitate.


7. Politica de confidentialitate
Societatea Bubble Bums SRL este de acord sa protejeze informatiile dumneavoastra personale, asa cum se arta in Politica de Confidentialitate publicata pe Site. Sunteti de acord ca Societatea sa exporte informatiile dumneavoastra catre furnizorii sai de servicii, conform necesitatilor operationale, chiar daca legile privind confidentialitatea ale statului respectiv sunt mai slabe sau diferite de legislatia omologa din tara dumneavoastra, precum si ca Bubble Bums sa poata utiliza si transfera informatiile dumneavoastra personale in masura indicata in Politica de Confidentialitate.


8. Continut din terte surse
Fiecare persoana care contribuie la Serviciu cu date, text, imagini, sunete, video si software este unic responsabila pentru acuratetea, temeinicia, posesia drepturilor aferente, respectarea legislatiei si a restrictiilor legale asociate contributiei sale.

De asemenea, site-ul Bubble Bums poate sa contina conexiuni catre alte site-uri Web care nu se afla in posesia sau sub controlul Bubble Bums, dar fara a se limita la: distribuitori, canale social-media, organizatii partenere.

 

Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective. Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate fata de utilizatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri, incluzand dar fara a se limita la continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale site-urilor Web aflate in posesia tertilor..

Linkurile catre terte site-uri au ca scop punerea la dispozitie a altor mijloace de informare asupra produselor si comandare a lor.

Sunteti incurajat sa cititi termenii si alte politici ale acestor site-uri Web. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord ca Bubble Bums nu va fi raspunzatoare sub nici o forma datorita utilizarii de catre dumneavoastra a oricarui site aflat in proprietatea unui tert.


9. Reclamarea incalcarii drepturilor de autor
Daca credeti ca opera dumneavoastra (in forma inclusa in Serviciu) a fost copiata, prezentata sau distribuita intr-un mod care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa notificati aceasta prin folosirea mijloacelor de contact puse la dispozitie pe site.

O notificare privind incalcarea reclamata trebuie sa se constituie intr-o comunicare scrisa, asa cum este descris in continuare si trebuie sa contina in buna masura toate elementele urmatoare:

·         o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele posesorului interesului privind drepturile de autor care se presupune ca au fost incalcate;

·         o descriere a operei/operelor protejata(e) de atare drepturi de autor si o identificare a materialului prin care se reclama incalcarea drepturilor respective;

·         o descriere a numelui exact al operei prin care se incalca drepturile de autor si a locatiei acesteia in cadrul Serviciului;

·         informatii suficiente pentru a permite Bubble Bums sa va contacteze, precum adresa fizica, numar de telefon si adresa de e-mail;

·         declaratie prin care aratati ca aveti convingerea de buna credinta ca utilizarea materialului identificat in maniera fata de care se face reclamatia nu este autorizata de posesorul dreptului de autor, de agentul sau sau de lege;

·         o declaratie prin care aratati ca informatiile cuprinse in notificare sunt exacte si ca, sub pedeapsa sperjurului, sunteti autorizat sa actionati in numele posesorului dreptului de autor.

10. Declaratie de non-garantie
Intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Serviciul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat "ca atare" si "in forma disponibila" si in masura maxim admisibila permisa de lege. Bubble Bums isi asuma doar garantia de conformitate si nu recunoaste, in mod expres, nicio alta garantie, explicita sau implicita, privind Serviciul si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Serviciului sau la continutul oricaror website-uri cu legaturi cu Site-ul. Bubble Bums nu garanteaza, nu-si insuseste, nu se pune chezas si nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama prin intermediul Serviciului sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar si nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui alt produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Bubble Bums sau prin intermediul Serviciului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.

11. Limitarea raspunderii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) apartine in exclusivitate Societatii. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi fata de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). Societatea nu poate garanta disponibilitatea stocurilor pentru produsele afisate, si acuratetea preturilor, acestea putand fi eronate, din diverse erori tehnice si/sau umane. Serviciul este furnizat „ca atare“ si “in forma disponibila”.

 

Intelegeti si sunteti de acord ca RTW nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de costuri, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca Societatea a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din:

·         utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul;

·         costul procurarii de servicii substitut  sau complementare rezultate din orice servicii obtinute prin intermediul Serviciului sau de la acesta;

·         accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra;

·         declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Serviciul;

·         inexactitati, greseli sau erori de continut;

·         leziuni personale sau daune aduse utilizatorului, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului;

·         orice defecte de program, virusi, "cai troieni" sau entitati similare, care pot fi transmise Serviciului sau prin acesta de catre un tert;

·         leziuni personale sau daune aduse utilizatorului, indiferent de natura acestora, derivate din utilizarea produselor

·         folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

·         orice alta chestiune privind Serviciul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica. In eventualitatea in care aceasta limitare a raspunderii va fi considerata, indiferent de motiv, inaplicabila sau neexecutorie, sunteti de acord ca raspunderea totala a Bubble Bums sa nu depaseasca suma de douasute (200) lei.

12. Compensatie
Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Bubble Bums, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Serviciului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra sau, urmare a cooperarii sau neglijentei dumneavoastra, de alta persoana care foloseste ID-ul dumneavoastra de utilizator.

13. Declaratie de renuntare si indivizibilitate
Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a Declaratiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile Declaratiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale Declaratiei raman valabile si in vigoare.

14. Legislatia in vigoare
Aceasta Declaratie privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Bubble Bums SRL in temeiul prezentei Declaratii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Bubble Bums SRL impotriva dumneavoastra in temeiul prezentei Declaratii va fi prezentata, la alegerea Bubble Bums, instantelor din Romania sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia in care domiciliati. Dumneavoastra si Bubble Bums consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.

15. Statutul limitarilor
Sunteti de acord ca orice plangere sau actiune derivata din sau corelata cu utilizarea Serviciului sau a Declaratiei privind furnizare a serviciului trebuie depusa in termen de un (1) luna dupa aparitia plangerii sau actiunii, sau vor fi supuse prescriptiei.

16. Cesionare
Prezenta Declaratie si drepturile si licentele pe care le acorda sau le receptioneaza pot fi cesionate sau transferate de catre Bubble Bums SRL, fara restrictii.

17. Comentarii/Cereri
Daca aveti orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaratie sau Serviciul, va rugam sa ne contactati prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie pe site.

Orice conflict aparut intre utilizatori si Societate se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Paginile de “Livrare si retur”,  „Modalitati de plata” „Confidenţialitate şi protecţia datelor personale” şi „Politica de utilizare Cookie-uri” fac parte integranta din “Termeni si conditii”

 

Versiune actualizata in 23.11.2019