Alege scutecul potrivit

Cu buzunar

Scutecul cu buzunar, cunoscut si sub denumirea de "Pocket", este cel mai raspandit tip de scutec textil si constituie alegerea celor mai multi incepatori. Principalele avantaje ale scutecelor cu buzunar sunt uscarea rapida si versatilitatea , intrucat se poate spori puterea de absorbtie a scutecului prin introducerea de inserturi suplimentare.

Scutecul cu buzunar este constituit din 3 parti:

- exteriorul – poliester subtire laminat cu poliuretan, este impermeabil si lasa aerul sa circule foarte bine

- interiorul – drycool, o tesatura speciala din polyester, folosita la imbracamintea sportivilor – ajuta la transferul lichidului catre insertul absorbant si mentine pielea uscata si racorita in orice moment. Respira 100% si asigura controlul umiditatii.

- insertul absorbant - compus din 3 straturi de bumbac si bambus, absoarbe o cantitate foarte mare de lichid si in plus poate fi pus si deasupra scutecului, atunci cand ne dorim ca bebelusul sa aiba pielea in contact cu materiale naturale.

All in 2/ Covers

Scutecul All in 2 este format din protectie impermeabila (cover) si insert absorbant si reprezinta cea mai economica variantă a scutecelor textile, întrucât protectia nu necesită spălare după fiecare folosire, putand fi inlocuite doar inserturile din interior. 

Se usuca usor, este economic si versatil - poate fi folosit deasupra scutecelor de noapte Fitted sau cu inserturi absorbante din diferite materiale (bumbac, canepa, bambus, microfibra). 

Fitted

Acest tip de scutec este confectionat din bambus natural organic, fiind cel mai absorbant, perfect pentru a rezista toata noaptea. Scutecul este moale si fin, iar puterea lui de absorbtie creste cu fiecare spalare. In plus, bambusul este un material cu proprietati antibacteriene si antimicrobiale, fiind alegerea potrivita pentru haine, prosoape, scutece pentru bebelusi. Scutecul fitted nu este impermeabil, asadar deasupra lui trebuie sa asezati un cover.

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for