Scutecele refolosibile Bubble Bums reprezintă alternativa sănătoasă, moderna, ecologica si economica a scutecelor de unica folosinta, oferind beneficii multiple atât pentru cei mici, cât și pentru parinti. 

Ele constituie cea mai sanatoasa alegere pentru pielea bebelusului, datorita materialelor speciale folosite, care asigură absorbție perfectă și protectie eficienta impotriva iritatiilor. Mai mult, scutecele Bubble Bums sunt croite intr-o singura marime, reglabila, ajustandu-se usor pe aproape orice conformatie. Astfel, acelasi set de scutece se foloseste de la nastere pana la trecerea la olita, nefiind necesara inlocuirea lor.

In plus, designul scutecelor textile Bubble Bums este extrem de creativ și jucăuș, mamicile putand alege dintr-o varietate mare de culori si modele. Sunt foarte ușor de asortat cu orice alt element vestimentar, fiind solutia ideală pentru o apariție inedita a micuțului si asigurand in acelasi timp comoditate, prin croiala lejera si generoasa.

Spre deosebire de scutecele de unică folosință, produsele Bubble Bums se remarcă prin impactul pozitiv asupra sănătății copiilor, buzunarului părinților, dar și mediului înconjurător. Confectionate din materiale premium, rezistente si biodegradabile, scutecele Bubble Bums au grija de pielea sensibila a bebelusilor, rezista la peste 300 de spalari si nu provoaca deseuri toxice pentru natura.